Parhaimmat retket on tehty jälkiruoista! Nämä herkulliset kolmen ainesosan S’moresit on nopea valmistaa nuotiolla ja niitä on helppo muokata myös ruokavalion mukaan. Tällä kertaa s´moresit valmistuivat gluteenittomana.
S´moreseja varten tarvitset:
- Valitsemaasi suklaata. Esimerkiksi Kinder Maxi -suklaapatukka on hyvä gluteeniton vaihtoehto.
- Digestive-keksejä. Esimerkiksi Semper ja Gullón valmistavat gluteenittomia vaihtoehtoja.
- Vaahtokarkkeja
Lisäksi:
- Tarvikkeet nuotion sytytykseen
- Makkaratikut vaahtokarkkien grillaamiseen tai puukko niiden vuolemiseen
- Extra: Suodatinpusseja! Suodatinpussia voi käyttää s´moresin ”kuorena” syödessä, jolloin s´moresia on helpompi pitää kasassa.
Sytytä nuotio ja grillaa vaahtokarkit. Kokoa s’moresit laittamalla pala suklaata sekä vaahtokarkki kahden digestive-keksin väliin. Nauti! Halutessasi voit myös sulattaa suklaan nuotion ritilällä toisen keksin päällä, jolloin s’moresista tulee vieläkin suussa sulavampi.